Halvvägs till Antwerpen

Nu har båten åkt i cirka 1½ dygn och vi befinner oss någonstans på Nordsjön, halvvägs till Antwerpen.

Första dagen ombord är snart avklarad och det är ganska skönt för jag är jättetrött! Sov inte alls bra i natt! Det skakade och vibrerade nåt fruktansvärt (plus säkert alla mina nerver som inte släppt än) så det var svårt att somna trots mina öronproppar som var säkert instoppade i öronen:)

Eftersom det var första dagen idag, både för oss och läraren som är ny på den här resan, så har vi inte kommit in i våra rutiner än. Det har varit lite special idag kan man säga.

Efter frukosten så samlades vi på bryggan och fick gå runt med en filippinsk besättningsmedlem som gick igenom några säkerhetsrutiner med oss och visade runt på diverse ställen i båten.
Sedan hade vi lite teori hela klassen innan det var dags för lunch. Innan lunch kom även de tre svenska befälen kapten, överstyrman och chiefen (maskinchefen) och presenterade sig för oss.
Efter lunch och fotografering av överstyrman till några ID-kort vi ska få ,så fick vi klä på oss overaller, arbetsskor och hörselkåpor för då var det dags för en kort rundvandring i maskin. SATAN vad stort maskinrummet är! Jag tog lite kort, hoppas kunna ladda upp någon senare iaf..
Sedan har vi delat upp oss så halva gruppen har fortsatt med teori och andra gruppen har varit nere i maskin med filippinarna.
Snart dags för middag (vi äter typ hela tiden känns det som:P) och sen ska klassen samlas för en genomgång av dagen. Från och med imorgon blir det nog mer rutin i allt. Ska skriva vårt schema lite senare så får ni se hur dagarna kommer att se ut i framtiden.

Jaja,mycket text nu! Ska vila lite innan maten. Kan förhoppningsvis skriva lite senare igen:)

Kram på er alla där hemma!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hälsa Jack Sparrow:P.

vart ska ni?

2009-11-17 @ 22:10:03
Postat av: Tina

Haha,va? Jack Sparrow?:P



Just nu ligger vi i Antwerpen, sedan åker vi vidare till Liverpool. Efter det korsar vi Atlanten:)

2009-11-18 @ 17:08:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0